Flightradar

Bron: www.flightradar24.com

Flightsimmers & Clubs

 

Hoe zou 't in het echt zijn?flightsimmer

Flightsimulatie, alleen of met anderen achter de computer is een fantastische bezigheid. In onze Boeing 737 flightsimulator kun je al je kennis en ervaring ook eens “in het echt” uitproberen. Wat je ziet, hoort en voelt maakt het vertrouwde flightsimmen een heel nieuwe én spannende beleving.

 
 

Beginner of expert?

In onze Boeing 737 Flightsimulator kan elke flightsimmer
terecht. flightsimmers overheadJe hoeft geen expert te zijn om meteen achter de stuurknuppel plaats te nemen. Geen lange intro’s en briefings, maar meteen aan de slag. Met een instructeur die je stap voor stap begeleidt. En ben je wel expert? Kom dan met je eigen vluchtplan of geef tevoren door wat je zou willen doen.

All systems working?

Onze Boeing 737 Flightsimulator is uitgerust met alle systemen, navigatie- en communicatiehulpmiddelen van de echte 737’s. En alles werkt zoals het hoort te werken. Je komt niet alleen in een superrealistische cockpit, maar ook in een omgeving die we zo echt kunnen maken als
je wilt met Air Traffic Control, procedures en
meteorologische omstandigheden.

Nieuwsgierig geworden? Probeer het gewoon eens uit!
Twee uur vliegen, alleen, samen of met z'n drieën
voor slechts € 109                                                                      BOEK HIER ONLINE

Een hele club in de cockpit?

Onze Boeing 737 Flightsimulator is full scale, maar daar flightsimmers
past niet een hele club in. Toch heeft SimFlying Amsterdam voor flightsimclubs aantrekkelijke mogelijkheden te bieden, zoals een bijzondere clubspecial of clubtraining op onze locatie.
Een leuke gezamenlijke ervaring waar je nog lang met elkaar over kunt napraten. Kijk in de FAQ voor meer informatie over een clubspecial!