Online boeken bij SimFlying

 


Zo werkt het:

 1. Kies een voor u geschikte maand, dag en tijdblok
  U kunt tot 3 maanden tevoren boeken. Op sommige dagen zijn er geen of minder tijdblokken beschikbaar vanwege eerdere boekingen of reserveringen voor onze professionele klanten
   
 2. Gevonden wat u zoekt?
  Vink dan het vakje bij de algemene voorwaarden aan en druk op de knop bevestigen
   
 3. Volg de betalingsinstructies voor betaling met IDEAL of voor overmaken van het bedrag

 4. Na uw betaling sturen wij u een bevestigingsmail met de boekingsgegevens. Pas na deze bevestigingsmail is uw boeking definitief.

Cadeau(bon)..?

Bij het maken van een boeking kunt u aangeven of u een cadeaubon en/of het boekje "Basic Flying Skills" toegestuurd wilt krijgen.  Dat wordt opgestuurd naar de naam en het adres dat bij de boeking is ingevuld.  Als het een verrassing moet blijven, moet u dus niet de naam/adres invullen van degene aan wie u het cadeau wil geven, maar de naam en adres van degene aan wie wij de bon en het boekje moeten opsturen. 

Wilt u nog geen datum voor een boeking vastleggen, maar toch een 'fun en discovery' in onze flightsimulator cadeau doen?  Dat kan. Mail uw wensen naar info@simflying.nl

 

 

 

 

 

Extra toelichting

Hebt u onze FAQ en algemene voorwaarden gelezen? Daarin staat belangrijke informatie over wijzigen of annuleren van uw boeking.

Betaling is mogelijk met IDEAL of door overmaken van het bedrag op de bankrekening van SimFlying.
Bij betaling met IDEAL krijgt u onze boekingsbevestiging binnen enkele minuten na uw betaling. Mocht u deze bevestiging niet snel ontvangen, check dan of de bevestigingsmail in uw spamfilter terecht is gekomen.

Bij een keuze voor overmaken van het bedrag op onze bankrekening, ontvangt u een email met alle betalingsgegevens. Het overmaken van het bedrag dient u zo snel mogelijk na uw boeking te doen. De door u gekozen datum/tijdblok blijft twee dagen voor u gereserveerd. Als uw betaling niet binnen 48 uur binnen is, vervalt uw boeking en wordt de betreffende datum/tijdblok weer vrijgegeven.