Flying can be serious fun

At SimFlying we offer an incredibly immersive flight simulator experience, yet we are surprisingly affordable. An instructor will guide you through the flight and the cockpit.

Available to everyone 

We cater to everyone, whether you’re young, old, experienced or inexperienced. 

 

SimFlying
4.9
Based on 204 reviews
powered by Google
Ton VermeeschTon Vermeesch
08:18 06 Dec 23
Het was een ontzettend mooie en leuke ervaring. Een goede begeleiding heeft er voor gezorgd dat we twee veilige vluchten hebben gemaakt. Voor herhaling vatbaar.
Mirjam LuebenMirjam Lueben
11:39 29 Nov 23
Ook als "passagier" 100% genoten van de hele sessie.Top instructeur die alles op een rustige en ontspannen manier uitlegde en begeleide.Zoon zeer enthousiast over dit super verjaardagscadeau!
Christian PelegrieChristian Pelegrie
13:04 27 Nov 23
Zondagochtend hebben mijn maat (Gepensioneerd 737) en ik (privé piloot) twee uur lang gevlogen op deze sim.Van cold&dark cockpit tot volledige startup, alles is functioneel, tot en met de nose-steering wheel, de ronddraaiende trim en de perfecte geluidsweergave.We waren beiden erg onder de indruk van het realisme.Tot heel snel, we komen graag terug!Dankjewel Marc, voor je deskundigheid en je rol als Air Traffic Controller!Christian & John
Johan DimmendaalJohan Dimmendaal
21:43 26 Nov 23
Afgelopen zaterdag een prachtige belevenis gehad om zelf in een simulator van SimFlying een Boeing 737 te mogen besturen.De vakkundige begeleiding en uitleg om naar iedere gewenste bestemming te vliegen was geweldig.
Madie PratasikMadie Pratasik
13:39 18 Nov 23
Een hele bijzondere ervaring, begeleid door een leuke instructeur die alles duidelijk uitlegde.
Tom MeijerTom Meijer
14:39 15 Nov 23
Na jaren Flight Simulator op de computer te hebben gespeeld, kreeg ik voor mijn verjaardag de gelegenheid om eens plaats te nemen in een echte simulator. WAT GAAF WAS DAT! We (ik mocht een paar familieleden en vrienden meenemen) werden heel leuk ontvangen door Edwin. Eerst even met zijn allen een kop koffie gedronken en in een ontspannen sfeer zitten praten. Hierbij was duidelijk te merken dat het geen lopende band werk is; ik vertelde dat ik tegen iets aan liep op de computer en gelijk werd geregeld dat we dit konden oefenen in de simulator. Veel geleerd en een hele leuke ochtend. Ik kom zeker nog een keer terug.
PepKorfPepKorf
19:38 05 Nov 23
Ik kreeg het cadeau voor me verjaardag. Omdat ik een simvlieger ben was het voor mij een hele leuke ervaring met een hele prettige instructeur. Zeker een aanrader !
Sjoerd BekkeSjoerd Bekke
06:54 31 Oct 23
De ervaring en begeleiding was fantastisch. Mijn vader en ik hebben genoten. Dankjewel team Simflying en in het bijzonder Dan! We komen nog wel een keer terug 🙂
Henk LensingHenk Lensing
07:49 15 Oct 23
Het was weer een geweldige sessie. Genoten van het ‘vliegen’. Ondanks de prima aanwijzingen van de instructeur liggen er nu her en der een paar 737’s naast de baan, een mens blijft leren. Het leuke is dat na een ‘crash’ een ‘verbeterd ‘mens door kan gaan, dankzij de simulator. Ik blijf het ontzettend leuk vinden. Trouwens de nieuwe locatie is top!
Daan GordijnDaan Gordijn
19:04 11 Oct 23
mariam de jongmariam de jong
12:30 28 Sep 23
Review over mijn vliegsessie bij Simflying 28 september 2023Wederom vandaag een geweldige en bijzondere vliegervaring mogen beleven, deze keer onder leiding van en in samenwerking met instructeur (en beroepshalve captain al voor vele jaren actief in Oostenrijks luchtruim). De verwelkoming was al heel leuk en hartelijk. Tijdens het lekkere kopje koffie en het introductiepraatje tijdens de briefing, vormde hij aan de hand van mijn vlieg technische wensen een vliegplan, dus een gedeelte raw data, navigatie en communicatie. Na de pauze als mindset nog een NITS briefing ten uitvoer tijdens een circuitje EHAM. Deze briefing verliep naar zijn beoordeling en mijn eigen beleving best heel goed en was ook zeer leerzaam voor mij. Dus al emet al, met een zeer tevreden gevoel en met een mooi vliegcertificaat nadien weer terug naar Emmeloord gereisd. Hartelijke dank Maarten voor je geweldige en toffe bijdrage. Ik ga uiteraard weer graag voor een nieuwe uitdaging in 2024. Bij deze een leuke foto als bijlage met instructeur Maarten deze keer op d F/O seat. Greetz on air, Mariam groeten, Mariam.---1 juli 2023Vandaag voor de tweede keer sinds 13 oktober 2021 mogen opgaan voor een nieuwe en simsensationele sessie mogen beleven met een aantal uitdagende complicaties, zoals een NITS briefing, een go around, bij mist en in donker vliegen en ook met RAW data vliegen, dus in feite puur manueel vliegen, met scherpe bochtenwerk beurtelings naar links en naar rechts en ook het vliegtuig tegelijkertijd ook nog op correcte hoogte zien te houden. Zeker heel erg tof en natuurlijk ook bijzonder leerzaam, onder de bezielende leiding van en in samenwerking van de dienstdoende piloot Stan. Zeer succesvol doorlopen naar zijn bevinding. En de opgedane skills en ervaring van vandaag kan ik ook op de mij andere zeer vertrouwde vliegadressen zoveel mogelijk benutten. Wat mij mij betreft, vliegt het zeker wel naar meer en kom daarom dan ook graag weer bij gelegenheid terug! Hartelijke dank voor de zeer plezierige ontvangst door het team en natuurlijk ook de deskundigheid. Met een bevlogen groet, Mariam de Jong.
Wessel de GrootWessel de Groot
05:48 28 Sep 23
Enorm goede ervaring gehad bij Simflying! Ter voorbereiding van sollicitaties eind augustus langs geweest, waarbij ik zeer kundige training heb gekregen van 2 instructeurs. Zowel voor recreatie als voor training de plek waar je moet zijn!
Jeffrey SchavemakerJeffrey Schavemaker
07:37 24 Sep 23
Het was een hele ervaring om nu eens echt in een simulator te vliegen. Mijn werkervaring bij de KLM heeft wel bijgedragen dat dit niet geheel vreemd is voor mij. Leuk om eens het echte gevoel te krijgen bij al de handelingen die gedaan moeten worden bij take-off, flight en landing. Het geheel is echt realistisch en de instructie van de instructeur was heel goed en duidelijk. Naar mijn idee ging het best goed voor een eerste keer. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en ik zal zeker nog terug komen voor een nieuwe sessie. Bedankt voor de leuke ervaring.
Henk Th. KoningHenk Th. Koning
13:31 08 Sep 23
Recent (3 september 2023) gevlogen van Brussel naar Amsterdam. Tot nu toe uitsluiten gevlogen met X-Plane B738 Zibo op mijn iMac. Geweldige ervaring, anderhalf uur in een "echte" simulator. Keurig ontvangen en begeleidt door de dienstdoende piloot en ook andere familie-leden laten kennismaken met "vliegen". Komt zeker voor herhaling in aanmerking.
EdwinEdwin
08:45 06 Sep 23
Een simulator vlucht van 3 uur geboekt, was een geweldige ervaring. Daarbij zeer goede instructie gehad van Dan. Kom zeker terug voor een vervolg sessie.
PascalPascal
20:14 19 Aug 23
Zeer mooie ervaring om in de hagelnieuwe 737 simulator een vlucht te hebben gedaan. Erg leerzaam! Duidelijke en spontaan betrokken instructeur! Tot een volgende keer👌🏼😎
Arnoud StolkArnoud Stolk
10:58 17 Aug 23
Wat een top afsluiting van mijn vakantie! Ik had de extra briefing geboekt en kreeg van tevoren een uitgebreide uitleg. Daarna de simulator ingestapt. Wat een belevenis was dat! Onder begeleiding van een echte piloot heb ik 1,5 uur lang vol plezier en enthousiasme mogen vliegen. Alles werd rustig uitgelegd en omdat ik nog nooit zoiets heb gedaan, werd er rekening gehouden met mijn niveau. Naast de extra briefing heb ik ook camerabeelden erbij geboekt. Deze beelden heb ik de volgende ochtend binnengekregen en daar ben ik nu anderen jaloers mee aan het maken.Ik wil SimFlying en mijn begeleider Edwin ontzettend bedanken voor deze belevenis!
Robert LaroyRobert Laroy
07:21 17 Aug 23
Weer een mooie ervaring! Prima coaching op niveau, uiteraard door een professional, alles conform afspraak. Doen we nog wel eens vaker!
Jos StijlaartJos Stijlaart
22:23 15 Aug 23
Gastvrije ontvangst duidelijke tekst en uitlegEen geweldige ervaring met proffesioneler simulator
Roel WichersonRoel Wicherson
07:55 11 Aug 23
Hallo Matthijs, het was een prachtige middag om te gast te zijn bij jullie. Bij sim Flying.onze instructeur Daan heeft met veel liefde voor zijn vak ons prima uit gelegd, hoe de Boeing 737-800 zo beetje werkt.we hopen in de toekomst zeker nog een keer te gast te zijn bij jullie.mvg Roel en Paula
Melissa SchopMelissa Schop
07:50 06 Aug 23
Een super ervaring voor een leuke prijs! Het was voor mijn man elke euro dubbel en dwars waard en gaat zeker nog eens terug. De locatie zag er erg netjes uit, in de simulatie zitten deed je vergeten dat je in een simulatie zat tijdens “de vlucht”. De briefing met Daniël en “de vlucht” was even echt alsof je piloot was. Daniël heeft netjes alles uitgelegd alles rustig en duidelijk en er was veel ruimte voor vragen. Tijdens het boeken kun je allemaal leuke extra opties kiezen die al voor voorpret zorgen. Zoals instructie boekje ontvangen, de vlucht op laten nemen etc. Het contact was ook direct en fijn.100% een aanrader
karin leerlooyerkarin leerlooyer
14:07 05 Aug 23
Erg leuke ervaring met duidelijke uitleg. Van een erg aardige piloot! Super. Komen zeker een keer terug
Enes BakarEnes Bakar
23:08 28 Jul 23
Super leuk! Veel te zien!
Philippe De MaeijerPhilippe De Maeijer
18:16 27 Jul 23
Ik heb een hele gezellige middag gehad, heel leerzaam en heb de 3 vluchten die ik had aangevraagd kunnen uitvoeren.De instructeur Stan is een zeer goede instructor en draagt ​​zijn pilotenkennis over door zich op het niveau van zijn gesprekspartners te stellen.De nieuwe simulator is een mooie verbetering ten opzichte van het vorige model dat ik 2-3 keer eerder had gebruikt.Top videoverslag van starts en landingen voor mooie herinneringen.Ervaring om aan te bevelen en te herhalen. Dankjewel.
Mike van RossumMike van Rossum
13:58 11 Jul 23
Wat een geweldige ervaring! Uitstekende kundige en vriendelijke begeleiding en een prachtige realistische simulator met schitterend visual.Als voormalig verkeersvlieger kan ik deze simulator experience van harte aanbevelen. Geschikt voor elk nivo, van onervaren tot professioneel.
Cosar FCosar F
19:54 18 Jun 23
Onze ervaring bij Simflying was absoluut fenomenaal! Als vader en zonen hebben we een ongelooflijk boeiende, leerzame en plezierige dag gehad die we nooit zullen vergeten. Jente, die onze sessie begeleidde, was uitstekend in het uitleggen van de nuances van het vliegen en het beantwoorden van onze eindeloze vragen. Zijn expertise en geduld zorgden voor een leerrijke omgeving, waardoor we ons zeer comfortabel voelden.We hadden gekozen voor een sessie van 3,5 uur, wat naar onze mening perfect was. De duur van de sessie liet ons toe om relaxed te vliegen, met de nodige pauzes om even bij te komen, en om het over verschillende aspecten van de vliegtuigen te hebben.De hele ervaring overtrof onze verwachtingen en we kunnen niet wachten om weer terug te komen voor een andere sessie. Zonder twijfel, Simflying is een top ervaring voor elke luchtvaartliefhebber. Een echte aanrader!
Zeezuiper BierZeezuiper Bier
10:59 18 Jun 23
Mijn vader een "vlucht" ter ere van zijn 80ste verjaardag cadeau gedaan. Dit was een bijzonder geslaagd cadeau. Eerst een interessant stuk theorie over vliegen en daarna met zijn allen (wij waren met zijn drieën) de cockpit in.Eerst hadden we een beetje twijfels of het niet te lastig zou zijn (pa is niet de jongste meer) maar dit viel hartstikke mee. Het was een erg leuke en leerzame ervaring, uitleg was ook prima, helemaal top cadeau dus.
Oscar Merodio SaizOscar Merodio Saiz
06:43 04 Jul 22
Mijn zoon Dean, 13 jaar wil al bijna z'n hele leven piloot worden. In een simulator vliegen was een droom die uitkwam. Wat was het een mooie ervaring voor hem. Hij vond het schitterend en net echt! Nu nagenieten van de filmpjes..Bedankt Simflying!
Frans SchoutenFrans Schouten
17:37 16 Jun 21
Een hele fijne middag gehad veel geleerd wat ik met msfs 2020 mee kan nemen goede uitleg gehad echt een aanrader ook voor een tweede keer vatbaar.
Mitch VallingaMitch Vallinga
10:21 04 Aug 20
Het was een unieke ervaring om plaats te kunnen nemen in een volwaardige Boeing 737 simulator. Peter neemt de tijd om je helemaal wegwijs te maken met het toestel en niet alleen met de knopjes die je zelf gaat gebruiken, zo krijg je een mooi volledig beeld van wat alles doet in de cockpit. Peter zelf is het voorbeeld van hoe iedere instructeur zou moeten zijn; vriendelijk, sociaal en zeer bedreven in het vak. Niets aan te merken op deze dag, alleen maar lof!
Dennis VeelingDennis Veeling
08:20 11 Mar 20
Een geweldige avond gehad! Schitterende simulator, een hele deskundige en prettige begeleiding! Bedankt Peter!
Sander SimmelinkSander Simmelink
18:08 29 Feb 20
Vriendelijke ontvangst, zeer heldere uitleg en heel leuke vliegscenario’s. Veel waar voor je geld. Erg geslaagde ochtend gehad.
Peter HulshofPeter Hulshof
22:33 16 Jan 20
Supergave instructie over 737 vliegen. Heel duidelijk en begripvolle uitleg, vanuit grote kennis. Zeer indrukwekkend realistische simulator! Geweldige middag!
js_loader

Watch

The cockpit suits four people, of which the instructor is one of them. If all the seats in the cockpit are taken, you can still watch the flight from outside of the simulator in our sofas. You can watch the flight progressing on our big TV, as well as one our radars.

Extensive briefing

For those who are interested, we can provide an extensive briefing in which the instructor will go over all the cockpit functionalities as well as the flight itself. Get yourself prepped thoroughly and book your extensive briefing (approx. 30 mins).

Video recording

Using our GoPro we can record the highlights your flight(s) in Full HD-resolution. It’s a great way to show your friends and family what you’ve been up to. Besides that you can examine your skills and improve them next time you’ll visit us.

Get in touch
Get in touch