even naar
Parijs..?

Altijd al willen weten hoe het voelt om als piloot een Boeing 737 te besturen?

En wat er bij komt kijken om een jet van 65 ton de lucht in te brengen en ook weer netjes te landen?  Maak een city-trip of een vlucht door de bergen en ontdek het zelf!

 

Met max 3 personen en twee volle uren echt zelf aan het stuur van SimFlying’s  professionele flightsimulator.   Spannend, leuk en leerzaam!

Of maak er een 3,5 uur durend vrienden- of gezinsuitje van en kruip in de rol van verkeersleider en piloot

 

Fun & Discovery Flight 2 uur :  € 119

Fun & Discovery Event 3,5 uur : € 175

ankerwatkrijgje

ankerwatkrijgje

Jouw Fun & Discovery vlucht
  • 120 minuten in de superrealistische cockpit van onze Boeing 737NG flight simulator
  • dankzij onze instructiemethode mag je meteen zelf aan het stuur: van start tot landing!
  • voor jong (va. 12 jaar) en oud, ook zonder enige vliegkennis
  • je mag met drie personen komen, maar lees eerst even onze FAQ
  • plezierige begeleiding en uitleg door een van onze professionele instructeurs
  • gratis ons boekje “Basic Flying Skills” naar je opgestuurd om je alvast wat in te lezen
  • en ook gratis: video- en fotoopnamen van jouw belevenissen in de cockpit!
  • Dit alles voor een unieke prijs van slechts € 119 voor een, twee of drie personen!!

 

In de luchtvaart staat veiligheid voorop. Ook SimFlying sluit aan bij het beperken van de risico’s op overdracht van het Coronavirus. Daarom kunnen voorlopig geen boekingen gemaakt worden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

 

 

 

 

 

 

 boeking

Boeking

Gratis

Categorie:

SimFlying's Flightsimulator

Levensechte Boeing 737NG cockpit

De Boeing 737 is een van de meest gebruikte vliegtuigtypen in de wereld.  Grote kans dat je hiermee naar je vakantiebestemming vliegt! De flight simulator van SimFlying wordt vooral door professionele vliegers gebruikt.  Het is een tot in details natuurgetrouwe full scale cockpit van een Boeing 737NG-800.  De simulator maakt gebruik van speciale professionele software zodat het vlieggedrag en de krachten op de stuurorganen erg realistisch is.

In de flight simulator van SimFlying zitten veel originele onderdelen van de Boeing 737. Dat maakt de cockpit erg realistisch. Alle meters, schermen, knoppen en hendels doen wat ze in een echte Boeing 737 ook doen. Niet schrikken van deze wirwar van knopjes en lampjes. Voor jouw vlucht heb je lang niet alles nodig! Drie projectoren zorgen voor een ‘rondom’ beeld op een scherm van ruim 4,80 bij 1,22 meter. Bekijk Schiphol of je woonplaats vanuit de lucht!

SimFlying's unieke extra's

Meekijken

Met drie of vier personen zit de cockpit “vol”.  Even aan de drukte ontsnappen? Of rustig van buiten alles meemaken? Vanuit onze fauteils heb je een prima zicht in de cockpit en hoor je goed wat zich daar afspeelt.  Op het grote tv-scherm zie je wat de piloten ook zien en via het radarstation kun je volgen waar de bemanning vliegt.

Verkeersleider

Wie dat leuk vindt, kan assisteren als verkeersleider.  Op het radarstation kun je het vliegtuig volgen en zien wat voor andere vliegtuigen er in de lucht zijn.  Zo kun je de piloten in de cockpit een handje helpen. Bijvoorbeeld door ze aanwijzingen te geven over welke richting ze moeten vliegen om bij een luchthaven te komen.

video van jouw vlucht

Foto’s en video

Met de videocamera in de cockpit nemen we grote delen van jouw vlucht op. Bovendien maakt de instructeur ook flink wat foto’s van de vliegers.  De video’s en foto’s van jouw belevenissen kun je een paar dagen later downloaden met een speciale link die je krijgt toegestuurd.  Heel erg leuk om later nog eens terug te kijken en om trots aan familie en vrienden te laten zien!