Help SimFlying mee te vernieuwen!

Begin 2023 moet er een gloednieuwe Boeing 737NG-simulator bij SimFlying operationeel zijn. De afgelopen jaren heeft de huidige simulator zijn dienst bewezen. Door vernieuwde technieken, betere visuals en moderne software gaat de ervaring bij SimFlying nog beter worden. Voor deze upgrade zijn we op zoek naar financiering voor onze Boeing 737, lees hier meer!

De simulator

SimFlying is sinds juli 2021 in handen van twee nieuwe eigenaren; Matthijs Tissen en Toby Enzerink. Zij hebben SimFlying een nieuw leven ingeblazen. Oprichter Peter de Graaf heeft SimFlying vanaf 2012 met succes gerund. Vele mensen hebben bij SimFlying getraind voor hun grading, hebben kennis gemaakt met de Boeing 737 of hebben gewoon een leuke middag gehad.

Om de beleving en kwaliteit voor klanten – variërend van (aspirant-)piloten tot dagjesmensen – nu te verhogen wil SimFlying investeren in een gloednieuwe Boeing 737NG-simulator. In april 2022 zijn Matthijs en Toby daarom afgereisd naar Polen om fabrikant Simworld te bezoeken. Simworld biedt een turnkey Boeing 737NG-simulator van hoogwaardige kwaliteit. De simulator wordt uitgerust met Full HD-visuals, originele cockpitstoelen, moderne software (ProSim) en robuuste instrumenten en panelen.

Een impressie van de Boeing 737-simulator (foto’s gemaakt in Polen)

Financiering Boeing 737

Voor de aanschaf van de Boeing 737-simulator, is SimFlying op zoek naar een financiering van in totaal €125.000. Hiervoor zijn we op zoek naar leningen tegen een rentepercentage van 5%. Naast de rente betrekken we je graag in ons bedrijf. Daarom kan je als investeerder tegen aantrekkelijke prijzen simmen in de gloednieuwe Boeing!

Bekijk en download de samenvatting van ons financieringsplan hier. Bij vragen, mail dan vooral naar info@simflying.nl!