Specials bij SimFlying

Simevent

Een (ont)spannend uitje voor je team!

 

De uitdaging van het besturen van een airliner, het managen van een vlucht en het oplossen van ‘unexpected events’ is een leuk teamuitje. Spannend en ontspannend tegelijkertijd.  Omdat je niet met z’n allen tegelijk kunt vliegen, heeft SimFlying een paar scenario’s in huis waarbij toch iedereen meedoet aan de vlucht  en iedereen aan zelf vliegen toekomt.   Dat je ondertussen wat opsteekt over samenwerking en  communicatie is mooi meegenomen!

Een flightsim-event duurt 4 uur en de maximale grootte van een groep is 7 personen.  Kosten:  vanaf  € 395 (incl. lunch)

Neem voor reserveringen en meer informatie contact op met info@simflying.nl 

“Lessen uit de luchtvaart” is een uniek trainingsconcept voor professionals in een veeleisende omgeving. Kijk hier voor uitgebreide informatie.

Vliegangst verminderen

 

Vliegangst komt in veel vormen voor: van een ongemakkelijk gevoel tijdens het vliegen tot je er niet overheen kunnen zetten en dus echt nooit in een vliegtuig stappen.  SimFlying heeft een speciaal programma voor mensen met vliegangst, mits die niet van de zwaarste categorie is.  In dat programma raak je meer vertrouwd met ‘het vliegen’: wat gebeurt er eigenlijk voor, tijdens en na een vlucht? Wat hoor je, zie je en merk je tijdens een vlucht en waar komt dat vandaan? Hoe doen piloten hun werk?

Samen met de uitleg die we geven en de vlucht die je in de flightsimulator maakt, gaat dat in elk geval helpen om de scherpe randjes van vliegangst weg te halen. Wellicht zelfs méér dan dat.  De kosten hiervoor zijn als bij een gewone (fun & discovery) boeking, maar laat ons tevoren even weten dat je komt voor het vliegangstprogramma.