SimFlying voor bedrijven

(Ont)spannend teamuitje

De uitdaging van het besturen van een Airbus of een Boeing, het managen van een vlucht en het oplossen van ‘unexpected events’ is een leuk teamuitje. Spannend en ontspannend tegelijkertijd! Neem contact met ons op voor een arrangement op maat.

Leerzame teamdag

Samenwerken staat in de cockpit centraal. Kom met je collega’s naar SimFlying voor een trainingsmiddag, en leer alles rondom effectief samenwerken in een unieke omgeving. Je hebt geen voorkennis nodig, en dus voor iedereen geschikt!

Dit biedt SimFlying voor bedrijven

Onze geavanceerde Airbus A320-simulator biedt alle mogelijkheden voor bedrijven. De Airbus bestaat uit diverse originele onderdelen en heeft 4K visuals!

Onze authentieke Boeing nadert de realiteit. Deze professionele simulator geeft een unieke vliegervaring voor jouw team, onder begeleiding van echte piloten! 

Zorg voor nog meer interactie met ons luchtverkeersleidingsstation. Je staat live in contact als luchtverkeersleider met de piloten in de simulatoren.

Een greep uit onze klanten

Inclusief lunch of diner

Zin in een goed diner na de teamdag? Onze partner, en tevens buurman, Ready2Q kan een geheel verzorgd BBQ-arrangement verzorgen bij SimFlying op locatie. Vink deze optie aan bij het opvragen van een vrijblijvende offerte!

Vraag vrijblijvend een offerte op

Indien je speciale wensen hebt, laat het ons dan weten!