Een unieke training

SimFlying’s CRM-training is een unieke en essentiële scholing voor zorgprofessionals die de communicatie en menselijke factoren in hun werk willen optimaliseren. In deze klassikale cursus worden deelnemers zich bewust van de cruciale ‘human factors’ die ten grondslag liggen aan fouten en leren ze effectieve communicatie, gedragsvaardigheden en professioneel handelen aan de hand van lessen uit de luchtvaart.

Onze CRM-training is niet saai! Je zit in een echte vliegtuigsimulator waar ook piloten in trainen. Je werkt samen met echte piloten in een realistisch scenario.

Onze docenten komen uit de zorg en uit de luchtvaart. Een perfecte combinatie om te leren van de lessen uit de luchtvaart toegepast in de zorg.

SimFlying’s CRM-training is niet alleen leerzaam, maar ook erg leuk. Vlieg een Airbus of Boeing onder begeleiding van je mede-cursisten.

Prijs per deelnemer

€500

Inclusief 21% BTW

Training

CRM-training zorg

Tijdsduur

09:00 – 17:00 uur

Meld je nu onder aan deze pagina aan voor de training!

Geaccrediteerde training

Onze training is geaccrediteerd bij het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden en Artsenfederatie KNMG (Cluster 1 & 2). Lees hier meer.

bekijk hier het programma

Voor de zorgprofessional

SimFlying’s CRM-training is geaccrediteerd bij het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden en Artsenfederatie KNMG (Cluster 1 & 2). Als verpleegkundige, verpleegkundig specialist of als (huis)arts kan je bij SimFlying je nascholing volgen!

Verpleegkundigen en verzorgenden ontvangen 7 accreditatiepunten voor het volgen van de CRM-nascholing. 

Als verpleegkundig specialist ontvang je 5 accreditatiepunten na afronding van onze unieke nascholing. 

Als (huis)arts of medisch specialist in Cluster 1 of 2 ontvang je 6 accreditatiepunten na het volgen van de CRM-nascholing.

Stap uit je eigen omgeving

Doordat je niet meer in je eigen omgeving werkt kan je niet meer terugvallen op aangeleerde methodiek(en), kennis en ervaring. Je wordt uit je comfortzone gehaald, meer uitgedaagd met nieuwe en andere prikkels. Je moet weer ‘bewust’ gaan nadenken, communiceren en handelen.

Airbus A320 

Wij werken met een geavanceerde Airbus A320-simulator. Dit vliegtuig wordt sinds 2024 gevlogen door Transavia in Nederland. Ook KLM stapt in de zomer van 2024 stapsgewijs over naar de Airbus A320. Een leuke bijkomstigheid van deze training dus!

Lees meer over de Airbus A320

Boeing 737

Ook werken wij met de Boeing 737NG. Een van de meest succesvolle vliegtuigserie van de Amerikaanse fabrikant. Het besturen van de Boeing brengt extra uitdagingen met zich mee. Ideaal dus om de druk tijdens de training iets verder op te voeren om het belang van CRM te demonstreren én ervaren.

Lees meer over de Boeing 737

Meld je nu aan

Let op: er dienen minimaal 4 cursisten aanwezig te zijn.