Het team van SimFlying

SimFlying wordt gerund door Matthijs Tissen en Toby Enzerink. Zij hebben het bedrijf van oprichter Peter de Graaf overgenomen, om na negen succesvolle jaren de bedrijfsvoering voort te zetten.

Mede-eigenaar

Matthijs Tissen

Matthijs is eigenaar van VlieglesDeal en mede-eigenaar van SimFlying en Up in the Sky. Matthijs is het liefst in de lucht. Hij heeft zijn PPL en vliegt regelmatig vanaf Vliegveld Hilversum. In het verleden heeft hij Nederland vanaf Flight Level 1200 gefotografeerd, zie ook FL1200.nl.

Mede-eigenaar

Toby Enzerink

Toby is mede-eigenaar van SimFlying en luchtvaartplatform Up in the Sky. Daarnaast werkt hij als Drone Consultant bij AirHub, en heeft hij een achtergrond in de bemande luchtvaart met de studie Aviation. 

Oprichter

Peter de Graaf

Peter is de oprichter van SimFlying. Jarenlang heeft hij met passie aan SimFlying gewerkt. Toch is Peter niet volledig gestopt. Hij is namelijk betrokken bij het onderhoud van de simulator en is zo nu en dan als instructeur te vinden bij SimFlying. 

Instructeurs

Diego Klaverweide
Instructeur Boeing 737NG

Diego neemt je graag mee in het virtuele luchtruim. Na twaalf jaar als officier bij de Koninklijke Landmacht heeft hij de keuze gemaakt zijn droom te verwezenlijken. Hij heeft de vliegopleiding bij EPST afgerond waar hij geen seconde spijt van heeft. Diego heeft op enkel- en meermotorige vliegtuigen gevlogen, en als kers op de taart in de 737NG-simulator. Hij neemt je graag mee in de wereld van de luchtvaart. Veel of weinig ervaring, dat maakt niet uit, Diego zorgt altijd voor een sessie op maat!

Matthijs Rood
Instructeur Boeing 737NG

Matthijs is in februari 2020 afgestudeerd als piloot bij EPST en heeft voor die tijd de opleiding ‘Aviation’ gevolgd in Amsterdam. Met deze achtergrond wil hij graag zijn passie voor het vliegen en de luchtvaart delen met anderen.

Quincy Jansen
Instructeur Boeing 737NG

Quincy is in maart 2020 afgestudeerd als Commercieel Piloot te EPST in Maarssen en kort daarna begonnen bij een mooie Nederlandse luchtvaartmaatschappij. Helaas gooide Corona roet in het eten en kwam aan dat avontuur snel een einde. Nu hoopt hij bij Simflying zijn passie en enthousiasme voor het vliegersvak te delen in de Boeing 737-800NG simulator.