Veelgestelde vragen

De prijs op de website is de totaalprijs, ongeacht het aantal personen (voor een reguliere boeking max. 4 personen). We hebben verder ook geen verborgen kosten zoals een weekend-of avondtoeslag.

De minimumleeftijd om te mogen vliegen is tien jaar. Wel vragen we om een volwassen begeleider indien een van de deelnemers minderjarig is. Dit omdat de apparatuur behoorlijk kostbaar is en niet tegen hardhandig gebruik kan.

Indien je onverwachts niet meer op de afgesproken datum kan vliegen; neem dan even contact met ons op. We kunnen tot 48 uur van tevoren de afspraak kosteloos verzetten. Wil je niet meer komen vliegen? Je hebt twee weken bedenktermijn waarin je probleemloos je geld terugkrijgt.

Bij een sessie van minder dan twee uur kunnen we maximaal vier personen accomoderen (exclusief SimFlying’s personeel). De cockpit is echter vol bij twee personen + de instructeur. Bij een reguliere boeking van twee uur of langer kunnen alle aanwezigen om de beurt vliegen. In dat geval geldt een maximum van vier personen.

Tevens bieden we groepsarrangementen aan waarbij maximaal 8 personen aanwezig kunnen zijn. Lees hier meer. 

Nee, maar het is zo realistisch dat je niet eens door hebt dat je niet beweegt. De simulator vibreert wel. Daarnaast zijn bewegende vliegsimulatoren minimaal twee keer zo duur.

Naast de minimumleeftijd van 10 jaar (alleen onder begeleiding van een volwassen begeleider) zijn er geen beperkingen. De flight simulator staat op de tweede verdieping van een voormalig defensiegebouw en is alleen per (buiten)trap bereikbaar. Dat kan problemen geven voor mensen die slecht ter been zijn. Neem bij twijfel contact met ons op.

Ja hoor, dat kan. Indien je er via de website niet uitkomt of je hebt speciale wensen: neem gerust contact met ons op.

Op tijd komen natuurlijk! Er is vaak weinig uitloop in de tijd mogelijk omdat de simulator weer gereed en schoon moet worden gemaakt voor de volgende bezoekers. Trek gemakkelijke kleding aan. Hoge hakken zijn niet handig en met een hongerig of dorstig gevoel de simulator in gaan, ook niet. Maar verder is er niets bijzonders om rekening mee te houden.

Na het aangeven van een voorkeurstijdblok in het boekingsformulier, nemen wij contact op om de definitieve tijd te bepalen. Soms is het mogelijk dat de gewenste tijd niet meer beschikbaar is. We kijken dan graag met je naar een andere mogelijkheid.

Locatie

SimFlying is gevestigd op een bijzondere locatie aan de westrand van Amsterdam, vlakbij Schiphol en het knooppunt A4/A9. De locatie heet Nieuw&Meer en is bijzonder vanwege het eigenzinnige karakter van de gebouwen en het gebruik. De voormalige Rijksmagazijnen van Defensie waren ooit onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Nu herbergt  het terrein tientallen kunstenaars, ateliers en kleine ambachtelijke bedrijven. De informele en creatieve sfeer zie je dan ook terug in het straatbeeld. Midden in een van de hoofdgebouwen, op de tweede verdieping, zit SimFlying Amsterdam. Let op, er is geen lift aanwezig, neem bij twijfel contact met ons op. Parkeren is gratis. Het kan soms druk zijn, maar er is altijd wel een plek te vinden. Download hier de routebeschrijving.

Gegevens

SimFlying is een handelsnaam van SimVentures B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (83318828).

Bezoekadres:
Oude Haagseweg 63B1
1066 DC Amsterdam

Postadres:
J. van Galenstraat 14
1215LE Hilversum

Neem contact op

Telefoon: 020-3086392
WhatsApp: 020-3086392
E-mail: info@simflying.nl
Elke dag geopend van 09:00 tot 22:00.