Veelgestelde vragen

De prijs op de website is de totaalprijs, ongeacht het aantal personen (voor een reguliere boeking max. 4 personen). We hebben verder ook geen verborgen kosten zoals een weekend-of avondtoeslag.

De minimumleeftijd om te mogen vliegen is 14 jaar. Wel vragen we om een volwassen begeleider indien een van de deelnemers minderjarig is. Dit omdat de apparatuur behoorlijk kostbaar is en niet tegen hardhandig gebruik kan.

Indien je onverwachts niet meer op de afgesproken datum kan vliegen; neem dan even contact met ons op. We kunnen tot 96 uur van tevoren de afspraak kosteloos verzetten. Annuleren is helaas niet mogelijk. 

Bekijk de algemene voorwaarden hier. 

Voor reguliere boekingen hanteren we een maximum van vier personen. Er kunnen echter maar twee personen voor in de cockpit plaatsnemen. Er is voldoende zitplek binnen en buiten de cockpit om mee te kijken. Gedurende de boeking kan er wel van plaats gewisseld worden.

Tevens bieden we groepsarrangementen aan waarbij maximaal 8 personen aanwezig kunnen zijn. Lees hier meer. 

Nee, maar het is zo realistisch dat je niet eens door hebt dat je niet beweegt. De simulator vibreert wel. Daarnaast zijn bewegende vliegsimulatoren minimaal twee keer zo duur.

Naast de minimumleeftijd van 14 jaar (alleen onder begeleiding van een volwassen begeleider) zijn er geen beperkingen. De Boeing 737NG-simulator staat op de begane grond en parkeren kan voor de deur.

Ja hoor, dat kan. Indien je er via de website niet uitkomt of je hebt speciale wensen: neem gerust contact met ons op.

Op tijd komen natuurlijk! Er is vaak weinig uitloop in de tijd mogelijk omdat de simulator weer gereed en schoon moet worden gemaakt voor de volgende bezoekers. Trek gemakkelijke kleding aan. Hoge hakken zijn niet handig en met een hongerig of dorstig gevoel de simulator in gaan, ook niet. Maar verder is er niets bijzonders om rekening mee te houden.

Na het aangeven van een voorkeurstijdblok in het boekingsformulier, nemen wij contact op om de definitieve tijd te bepalen. Soms is het mogelijk dat de gewenste tijd niet meer beschikbaar is. We kijken dan graag met je naar een andere mogelijkheid.

Bedrijfsgegevens & locatie

SimFlying is een handelsnaam van SimVentures B.V., geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 83318828.

Ons adres:
Burgemeester Hoffscholteweg 3-01
1431DN Aalsmeer

Neem contact op

Telefoon: 085-0607370
WhatsApp: 085-0607370
E-mail: info@simflying.nl
Elke dag geopend van 09:00 tot 22:00.

Verdere informatie

  • SimFlying is gehuisvest in een modern bedrijfspand van 140 m², verdeeld over twee verdiepingen.
  • De reistijd per auto (of taxi) naar Schiphol bedraagt slechts 15 minuten.
  • Parkeren kan gratis voor de deur op onze parkeerplaatsen.
  • Met het openbaar vervoer is SimFlying moeilijk bereikbaar, vanaf het dichtstbijzijnde busstation is het ruim een kwartier lopen naar onze locatie.
  • Het pand ligt praktisch onder de aanvliegroute van de Aalsmeerbaan (36R/18L).