Zelf vliegen in onze Airbus of Boeing simulator

Geen ervaring vereist

Ervaar zelf hoe het is om piloot te zijn

Je krijgt instructie van echte piloten, die in hun dagelijks leven honderden passagiers van A naar B vliegen. Naast hun uitgebreide kennis zijn ze getraind om juist die kennis zo goed mogelijk over te brengen. Wil je meer weten over de instructeurs, ga da naar de over ons-pagina.

Onze simulatoren is met veel tijd en moeite zo realistisch mogelijk gemaakt. Dagelijks komen er bij ons piloten trainen om hun skills op peil te houden, dat zegt een hoop over het hoge realisme-niveau. Sommige onderdelen komen zelfs uit een uitgefaseerde Airbus of Boeing!

Vlieg Airbus A320

Lees meer

Vlieg Boeing 737

Lees meer

Een compleet dagje uit (cadeau)

Combineren je boeking bij SimFlying in Aalsmeer met een bezoek aan de beroemde Aviation Megastore (tevens in Aalsmeer). Natuurlijk valt een bezoek aan Schiphol niet te vergeten! Ga vliegtuigspotten vanaf de spottersplek bij de Polderbaan of bekijk de vliegtuigen aan de gate van dichtbij vanaf het Panoramadek.

Wil je niet per se zelf vliegen, maar ken je iemand die altijd al piloot wilde worden? Boek dan een simsessie voor hun of geef ze een cadeaubon cadeau. Met de cadeaubon kan de ontvanger zelf op een later moment een afspraak maken.

Boek een cadeaubon