Simulator vliegen

Gratis

Een boeking is voor maximaal vier personen waarbij twee personen tegelijkertijd kunnen vliegen. Halverwege de sessie kan er onderling gewisseld worden. Wil je met meer dan vier personen vliegen, bekijk dan hier onze groepsarrangementen.

Dagdeel *

Kies een dagdeel, let op: het kan zijn dat het gewenste dagdeel niet meer beschikbaar is. Na de boeking nemen wij contact met je op om de definitieve tijd vast te leggen. Wil je zeker weten dat er plek is op jouw gewenste dagdeel/tijdstip? WhatsApp ons dan even.

Vluchtduur *

De vluchtduur is de tijd besteed in de vliegsimulator. In anderhalf uur kan je één hele vlucht uitvoeren van bijvoorbeeld Turijn naar Genève, door de Alpen. Elke 30 minuten extra stellen je in staat om een extra landing of start te doen, vanaf een vliegveld naar keuze. Van plan om vaker te komen? Bekijk dan onze voordelige strippenkaart.

Niveau *

Kom je voor het eerst, of heb je al enige ervaring? Laat het ons weten, zodat we er rekening mee kunnen houden. Voor professionals: wil je een assessment training boeken? Boek dan via deze link.

Boekje vooraf *

Voor degene die zich vooraf in willen lezen hebben we een (geprint, Nederlandstalig) theorieboekje gemaakt genaamd ‘Basic Flying Skills’. Klik hier voor een impressie van het boekje.

Briefing *

Bij een simulatorvlucht zit standaard een korte uitleg voorafgaand inbegrepen. Voor zij die dat willen bieden we echter ook een uitgebreide briefing aan van 30 minuten. Je krijgt dan extra uitleg en komt voorbereid de simulator in.

Video *

Wil je jouw vlucht vastgelegd hebben? Dat kan! We hebben een videocamera gemonteerd in de cockpit en daarmee kunnen we jouw vlucht opnemen. Na afloop sturen we je een downloadlink, zo kan je de video met al je vrienden en familieleden delen!

Extra informatie

Zijn er nog dingen waar we rekeningen mee moeten houden, of heb je aanvullende informatie? Laat het ons weten.

Artikelnummer: 1 Categorie: