Simulator vliegen

Gratis

Stap aan boord van SimFlying’s Boeing 737NG-simulator. Vluchten zijn te boeken vanaf 1 uur voor slechts €80. We raden je aan om minimaal 1.5 uur te boeken, zo krijg je geen stress als de luchtverkeersleiding je in de holding zet!

Dagdeel * 

Na boeking nemen wij contact met u op om de definitieve tijd vast te leggen. Heeft u een specifieke dag + tijdstip waarop u wilt vliegen? WhatsApp ons dan even. Last minute? Bekijk of er een last minute actie is.

Vluchtduur * 

De vluchtduur is de tijd besteedt in de vliegsimulator. Een boeking is voor maximaal vier personen waarbij onderling gewisseld kan worden. Van plan om vaker te komen? Bekijk dan onze voordeligere strippenkaart.

Niveau * 

Kom je voor het eerst, of heb je al enige ervaring? Laat het ons weten, zodat we er rekening mee kunnen houden.
Voor professionals; uitgebreide training? Bekijk hier de mogelijkheden.

Boekje vooraf * 

Voor degene die zich vooraf in willen lezen hebben we een theorieboekje gemaakt genaamd ‘Basic Flying Skills’. Klik hier voor een impressie van het boekje.

Briefing * 

Bij een simulatorvlucht zit standaard een korte uitleg voorafgaand inbegrepen. Voor zij die dat willen bieden we echter ook een uitgebreide briefing aan van 30 minuten. Je krijgt dan extra uitleg en komt voorbereid de simulator in.

Video * 

Wil je jouw vlucht vastgelegd hebben? Dat kan! We hebben een videocamera gemonteerd in de cockpit en daarmee kunnen we jouw vlucht opnemen. Na afloop sturen we je een downloadlink, zo kan je de video met al je vrienden en familieleden delen!

Extra informatie

Zijn er nog dingen waar we rekeningen mee moeten houden, of heb je aanvullende informatie? Laat het ons weten.

Artikelnummer: 1 Categorie: