Simulator vliegen

Gratis

Vanwege de lockdown is SimFlying helaas genoodzaakt de deuren in december te sluiten, we hopen vanaf 3 januari 2022 weer gasten te mogen verwelkomen. Bel of app ons indien je vragen hebt hierover, we staan je graag te woord.
Stap aan boord van SimFlying’s Boeing 737NG-simulator. Een boeking is voor maximaal vier personen waarbij twee personen tegelijkertijd kunnen vliegen. Halverwege de sessie kan er onderling gewisseld worden.

Dagdeel * 

Kies een voorkeurstijd. Na de boeking nemen wij contact met u op om de definitieve tijd vast te leggen. Heeft u een specifieke dag + tijdstip waarop u wilt vliegen? WhatsApp ons dan even.

Vluchtduur * 

De vluchtduur is de tijd besteedt in de vliegsimulator. In anderhalf uur kan je één hele vlucht uitvoeren van bijvoorbeeld Turijn naar Genève, door de Alpen. Elke 30 minuten extra stellen je in staat om een extra landing of start te doen, vanaf een vliegveld naar keuze. Van plan om vaker te komen? Bekijk dan onze voordeligere strippenkaart.

Niveau * 

Kom je voor het eerst, of heb je al enige ervaring? Laat het ons weten, zodat we er rekening mee kunnen houden.
Voor professionals; bekijk hier de mogelijkheden.

Boekje vooraf * 

Voor degene die zich vooraf in willen lezen hebben we een theorieboekje gemaakt genaamd ‘Basic Flying Skills’. Klik hier voor een impressie van het boekje.

Briefing * 

Bij een simulatorvlucht zit standaard een korte uitleg voorafgaand inbegrepen. Voor zij die dat willen bieden we echter ook een uitgebreide briefing aan van 30 minuten. Je krijgt dan extra uitleg en komt voorbereid de simulator in.

Video * 

Wil je jouw vlucht vastgelegd hebben? Dat kan! We hebben een videocamera gemonteerd in de cockpit en daarmee kunnen we jouw vlucht opnemen. Na afloop sturen we je een downloadlink, zo kan je de video met al je vrienden en familieleden delen!

Extra informatie

Zijn er nog dingen waar we rekeningen mee moeten houden, of heb je aanvullende informatie? Laat het ons weten.

Artikelnummer: 1 Categorie: