SimFlying heropent haar deuren!

In de luchtvaart staat veiligheid altijd bovenaan, zo ook bij SimFlying. Toen de coronacrisis in het 2020 uitbrak besloot SimFlying haar deuren te sluiten. Nu het einde in zicht is, en we allemaal behoefte hebben aan activiteiten, heropent SimFlying weer haar deuren!

Matthijs Tissen en Toby Enzerink nemen het stokje over van Peter de Graaf. Na 9 succesvolle jaren bij SimFlying zal Peter nu op de achtergrond betrokken blijven: “Wat niet verandert is de makkelijk bereikbare locatie, de geweldige flightsimulator en de plezierige sfeer. Zelf blijf ik op de achtergrond actief voor SimFlying. Zorgen dat de flightsimulator in goede conditie verkeert en beschikbaar voor ‘specials’ en de trainingen voor professionele vliegers”.

Boeken is weer mogelijk

Vanaf heden is het ook weer mogelijk om te boeken vanaf onze vernieuwde website! We verwelkomen je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Met scherpe tarieven willen we iedereen een kans bieden aan boord van onze cockpit te stappen! Een uur vliegen kan namelijk al vanaf €80. Wil je meerdere vluchten maken, of zoek je leuke en leerzame uitdagingen? Dan past wellicht een 3 uur durende sessie beter bij je, en dat voor €190!

Proef alvast de sfeer met onze nieuwste video.